Skip to main content

Praktijkassistentes

Ans NieuwenhuisAns Nieuwenhuis- Schooltink
Sinds oktober 2010 werkzaam als praktijkondersteuner in deze praktijk. Ik ben in 1998 afgestudeerd als verloskundige. De afgelopen 12 jaar heb ik als verloskundige gewerkt, grotendeels in een eigen maatschap. Het werken als verloskundige vond ik heel speciaal, boeiend en afwisselend. Helaas kon ik het werk door de onregelmatigheid slecht combineren met de zorg voor mijn gezin.
De perfecte balans heb ik nu gevonden als praktijkondersteuner. Samen met Rianne ondersteun ik de  verloskundigen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Met vragen kun je bij ons terecht tijdens het telefonische spreekuur. Af en toe zul je me aan kunnen treffen op het spreekuur of tijdens voorlichtingsavonden.
 
 
Rianne OosterveenRianne Oosterveen
Sinds juni 2009 ben ik werkzaam als praktijkassistente. Ik werk hier echt met heel veel plezier.
In het verleden heb ik diverse administratieve functies in het bedrijfsleven gehad, maar niet één was zo bijzonder, leuk en afwisselend als werken bij de verloskundigen. Wat het zo leuk maakt is het contact met zwangere cliënten en het werken met verschillende verloskundigen. Tijdens het telefonisch spreekuur zul je Ans of mij aan de telefoon treffen en zullen wij je helpen met je vragen. Ik woon in De Wijk, ben getrouwd met Niko en moeder van Jelle en Timo.